Ingyenes* kiszállítás 11 900 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36302041142

ABC Derm krém koszmó ellen BIODERMA 40ml
ABC Derm krém koszmó ellen BIODERMA 40ml
4 692 Ft 
3 519 Ft
25

ABC Derm krém koszmó ellen BIODERMA 40ml

Koszmót eltüntető kezelés, amely intenzíven hidratál.
Kiszerelés
40ml
Kiszerelés formátuma
Krém, kenõcs, gél
Raktáron
4 692 Ft 
3 519 Ft
Kezdete: 2023.11.08   Vége: 2023.12.31
Kedvezmény 25
Megtakarítás 1 173 Ft
Részletek
Koszmót eltünteto krém, amely intenzíven hidratál. Parabént és illatanyagot nem tartalmaz.
Az ABCDerm Koszmó krém keratoreguláló és intenzíven hidratáló készítményt az ABCDerm bőrgyógyászati elkötelezettségével összhangban fejlesztettünk ki a hámlás megszüntetésének érdekében. Optimális mennyiségű hámképzodést szabályozó és aktív hidratáló összetevőinek (shea vaj és glicerin) köszönhetően az ABCDerm Koszmó krém megnedvesíti és leválasztja a hámló bőrt, ezáltal megkönnyítve annak eltávolítását. A babának rövid időn belül tiszta és hosszantartóan hidratált lesz a fejbőre. Az ABCDerm Koszmó krém nem ragad és samponnal könnyedén lemosható. Kitűnően tolerált. Nem csípi a szemet.
Bőrgyógyászati elkötelezettség: A bőr biológiai folyamatainak szakértoje, a BIODERMA magas szintű kutatásainak és fejlesztéseinek célja, hogy minden bőrtípus esetén – még a csecsemők legérzékenyebb bőrénél is – megőrizze és helyreállítsa a bőr természetes egyensúlyát. A legérzékenyebb bababőr számára is biztonságos termékek előállításának mérföldkövei az ABCDerm termékek, melyek a következő bőrgyógyászati elkötelezettségeket vallják:
BIZTONSÁG: Az allergia kockázatának minimalizálása az összetevők gondos megválogatásával, kizárva azokat amelyek biztonságos alkalmazása nem bizonyított. Allergéneket nem tartalmazó illatanyagok használata.
HATÉKONYSÁG: A bőr igényeit figyelembe véve, valamint a bőrgyógyászatilag bizonyított hatékonyság érdekében a legtisztább molekulák megfelelő arányú alkalmazása.
TOLERANCIA: A kiválogatott összetevők számának csökkentésével a biztonság és megfelelő komfortérzet garantálása.
NYOMONKÖVETHETŐSÉG: Termékeink útját nyomon követjük a gyártási folyamat minden lépése során, egészen az értékesítési pontokig, annak érdekében, hogy rászolgálhassunk vásárlóink bizalmára.