Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Beba 2 Optipro 600g
Beba 2 Optipro 600g
5 318 Ft

Beba 2 Optipro 600g

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
6 hónapos kortól
Új generációs Optipro® fehérjével
Szénhidrátként kizárólag tejcukrot tartalmaz
Pálmaolaj mentes
Kiszerelés
600g
Kiszerelés formátuma
Osztatlan por
Raktáron
5 318 Ft
Egységár: 8,86 Ft/g
Részletek
BEBA OPTIpro 2 anyatej-kiegészítő tápszer Bifidusz BL élőflórával és OPTIPRO fehérjével*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik. A benne található A-,C-,D-vitamin, vas és cink támogatja az immunrendszer megfelelő működését**. Szénhidrátként csak tejcukrot tartalmaz. A BEBA OPTIpro 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej-helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. *A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiával állítja elő az OPTIPRO fehérjét. **Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-,C-,D-vitamint, vasat és cinket.

Figyelmeztetések
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálás a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésére elegendő anyatej, vagy a szoptatásának más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnődet!

Egyszerre csak egy adag tápszert készíts el! Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Evés közben ne hagyd gyermeked felügyelet nélkül, mert félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat!

Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől, vagy téves tápszerpor-hígítástól gyermeked megbetegedhet. A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a baba egészségét veszélyezteti.

Gyermektől elzárva tartandó.
Csomagajánlatok