Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Beba ExpertPro laktózmentes tejalapú tápszer 400g
Beba ExpertPro laktózmentes tejalapú tápszer 400g
3 615 Ft

Beba ExpertPro laktózmentes tejalapú tápszer 400g

Laktózmentes tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer 0 hónapos kortól.
Kiszerelés
400g
Kiszerelés formátuma
Pezsgőgranulátum, vízben oldódó por tasakban
Raktáron
3 615 Ft
Egységár: 9,04 Ft/g
Részletek
Jellemzők:
L. Reuteri élőflóra
Egyedülálló fehérjetechnológia
DHA zsírsav

Termék információk:
BEBA ExpertPro Laktózmentes tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer egyedülálló fehérjetechnológiával, ami 150 éves kutatási tapasztalatunk felhasználásával, több évtizedes kutatómunka eredményeként jött létre. L.reuteri élőflóra, ami a világ egyik legkutatottab baktériumflóra törzse. Máig mintegy 180 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát. DHA**zsírsavA BEBA EXPERTpro Laktózmentes kizárólagos táplálékként adható csecsemőtápszer születéstől kezdve 6 hónapos korig, 6 hónapos kor felett pedig a vegyes étrend részeként azoknak az egészséges csecsemőknek, akik anyatej hiánya esetén tápszeres táplálásban részesülnek. **A termék DHA zsírsavakat tartalmaz, miként a jogszabályok valamennyi anyatej-helyettesítő tápszer esetében előírják.
150 éve úttöró a csecsemőtáplálási termékek kutatás-fejlesztésében. Magas színvonalú tudományos hátterünkkel és szakértő megoldásainkkal támogatjuk a gyerekmekedben rejlő lehetőségek kibontakozását.

Elkészítés:
1. Mosd meg a kezed, mielőtt hozzákezdesz a tápszer elkészítéséhez!
2. Mosd ki alaposan a cumisüveget, a cumit és a kupakot, hogy ne maradjon benne szennyeződés! Forrald őket 5 percig! Használatig tartsad az eszközöket fedő alatt!
3. Forralj ivóvizet 5 percig, majd hagyd kihűlni!
4. Szigorúan kövesd a táplálási útmutatót! Öntsd a megfelelő mennyiségű langyos vizet a kiforrázott cumisüvegbe! Adj megfelelő számú lesimított adagolókanál tápszerport a vízhez!
5. Győződj meg róla, hogy az adagolókanál száraz, mielőtt a dobozba visszateszed. Minden egyes használat után gondosan zárd le a dobozt, tárold száraz és hűvös helyen!
6. Jól zárd le az üveget, majd elegyítsd mindaddig, amíg a tápszerpor teljesen fel nem oldódik! Ellenőrizd a hőmérsékletét, mielőtt hozzákezdesz az etetéshez!
Csomagajánlatok