Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Beba Expertpro HA 2 600g (2x300g)
Beba Expertpro HA 2 600g (2x300g)
5 332 Ft

Beba Expertpro HA 2 600g (2x300g)

6 hónapos kortól adható tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer fehérje-hidrolizátumból.
Kiszerelés
600g (2x300g)
Kiszerelés formátuma
Osztatlan por
Raktáron
5 332 Ft
Egységár: 8,89 Ft/g
Részletek
A BEBA EXPERTpro HA 2 6 hónapos kortól adható vegyes étrend részeként azoknak az egészséges csecsemőknek, akiknél a szoptatás nem megoldható vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására.

A BEBA EXPERTpro HA 2 nem adható anyatej-helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazhatósága, beleértve a 6 hónapos kortól való eltérést, csak független orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakember tanácsára hozható meg a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján.

A fehérje-hidrolizátumból készült BEBA EXPERTpro HA 2 olyan csecsemőtápszer, melyben speciális eljárással átalakítják a tehéntej fehérjéit.

Hidrolizált OPTIPRO fehérje*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik.
L. reuteri élőflóra, ami a világ legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 180 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát.
DHA** és ARA zsírsav
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelékezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosodat, védőnőtöket!

*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiával állítja elő az OPTIPRO fehérjét.

**A termék DHA zsírsavat tartalmaz, miként a jogszabályok valamennyi anyatej-helyettesítő tápszer esetében előírják.
Csomagajánlatok