Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Beba Expertpro HA Sensiduo spec. gyógy. élelm. 600g
Beba Expertpro HA Sensiduo spec. gyógy. élelm. 600g
6 131 Ft

Beba Expertpro HA Sensiduo spec. gyógy. élelm. 600g

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer 0 hó+

Összetevőinek köszönhetően alkalmas egyszerre jelentkező, akár két vagy több enyhe gasztrointesztinális tünet enyhítésére is
Megnövelt magnézium tartalom
Keményítőtartalma csökkenti a bukások gyakoriságát
Kiszerelés
600g
Raktáron
6 131 Ft
Egységár: 10,22 Ft/g
Részletek
A BEBA EXPERTPro HA SensiDuo 4 összetevőjének kombinációja segít enyhe székrekedés esetén székletlágyításában és a székletürítés gyakoriságának a növelésében:
Optipro® HA: speciális fehérjetechnológiával előállított részlegesen hidrolizált fehérje.

Termékinformáció:
Enyhe emésztési problémák (hasfájás, haspuffadás, székrekedés, bukás) diétás ellátására
Optipro® hidrolizált fehérje
L. reuteri élőflóra
GOS/FOS oligoszacharidok
Megnövelt Mg tartalom*
A termék keményítőtartalma csökkenti a bukások gyakoriságát.

*A piacon jelenleg elérhető tejalapú anyatej-helyettesítő tápszerek átlagos Mg-tartalmához képest megnövelt (több mint 40%-kal) Mg tartalommal rendelkezik.

A BEBA EXPERTpro HA SensiDuo kizárólagos táplálásra alkalmas születéstől kezdve 6 hónapos korig, 6 hónapos kor után pedig a vegyes étrend részeként. A tápszert csak független orvosi, táplálkozástudományi, vagy gyógyszerészeti végzettségű szakember tanácsára javasolt használni, orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Minden más tápszer vagy tehéntej bevezetése csak orvosi felügyelet mellett történhet. A tápszer összetétele miatt a csecsemő széklete egyes esetekben zöldes színű és lazább állagú lehet.

Ha a csecsemő bizonyítottan tehéntejfehérje-allergiás, a BEBA EXPERTpro HA SensiDuo nem alkalmazható.

Egyszerre csak egy üveg tápszert készítsen el. Használja fel azonnal, és pontosan kövesse az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárolja, hanem öntse ki! Etetés közben mindig tartsa karjában gyermekét! Ne hagyja felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

Figyelmeztetés:
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezze meg gyermekorvosát, védőnőjét.
Csomagajánlatok