Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Beba Supremepro 2 tejalapú anyatej-kieg. tápszer 400g
Beba Supremepro 2 tejalapú anyatej-kieg. tápszer 400g
3 615 Ft

Beba Supremepro 2 tejalapú anyatej-kieg. tápszer 400g

A Beba SupremePro 2 hypoallergén csecsemőtápszer, melyben speciális eljárással átalakítják a tehéntej leginkább allergizáló anyagait, a fehérjéket. Így a Beba SupremePro 2 különösen azok csecsemőknek javasolt, akik tehéntej- vagy egyéb fehérjékkel szembeni allergiára veszélyeztetettek (pl. a család valamelyik tagja allergiás).
Kiszerelés
400g
Kiszerelés formátuma
Osztatlan por
Raktáron
3 615 Ft
Egységár: 9,04 Ft/g
Részletek
Összetevők egyedi kombinációjával
Csökkenti a tehéntejfehérje allergia kockázatát
L.Reuteri élőflóra
Egyedülálló fehérjetechnológia
DHA/AHA zsírsavak

Beba SUPREMEpro 2 hat hónapos kortól adható a vegyes étrend részeként azoknak az egészséges csecsemőknek, akiknél a szoptatás nem megoldható vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására.
A Beba SUPREMEpro 2 nem adható anyatej-helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. A Beba SUPREMEpro 2 tápszert kiegészítő táplálás céljára használni, valamint a 6 hónapos kort megelőzően bevezetni, csak független orvosi, táplálkozástudományi, vagy gyógyszerészeti végzettségű személy vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára ajánlott a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján.

A fehérje-hidrolizátumból készült Beba SUPREMEpro 2 olyan tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer, melyben speciális eljárással átalakítják a tehéntej fehérjéit. Amennyiben a csecsemő bizonyítottan tehéntejfehérje-allergiás, a Beba SUPREMEpro 2 nem alkalmazható.

Minden más tápszer vagy a tehéntej bevezetése csak orvosi felügyelet mellett történhet. A tápszer összetétele miatt a csecsemő székléte egyes esetekben zöldes színű és laza állagú lehet.

2’FL, DFL, LNT, 3’SL, 6’SL, 3’FL, az anyatejben a legnagyobb mennyiségben előforduló oligoszacharidok közé tartoznak. A termékben összetevőként jelen lévő oligoszachariodok szerkezetileg azonosak az anyatejben megtalálhatókkal.

B. Infantis & B. Lactis
A bifidobaktériumok az egészséges szoptatott csecsemők bélrendszerének domináns mikróbacsoportja. Hidrolizált Optipro® fehérje** Speciális eljárással – a Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiájával – kisebb egységekre bontjuk a fehérjét.

* A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és
fejlődéséhez szükség van kalciumra és D-vitaminra. A D-vitamin hozzájárul a gyerekek immunrendszerének megfelelő
működéséhez. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség
megőrzéséhez.

**A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiájával állítja elő az Optipro® fehérjét.

A Lactobacillus reuteri a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 80 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát.
Tudta-e, hogy 150 éves kutatási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves kutatómunka eredményeképpen egyedülálló fehérjetechnológiával rendelkezünk.
Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeke későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is.
Csomagajánlatok