Részletek
Liposzómás C-vitamin csipkebogyóval, acerolával, szőlőmaggal és lecitinnel
A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben. Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény. A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert. A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat – köztük C-vitamint – tartalmaz.
A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében.