Ingyenes* kiszállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Curaprox Prime rózsaszín fogköztisztító 8X
Curaprox Prime rózsaszín fogköztisztító 8X
3 901 Ft

Curaprox Prime rózsaszín fogköztisztító 8X

Curaprox Prime rózsaszín fogköztisztító 8X
Curaprox Prime rózsaszín fogköztisztító 8X

Kiszerelés
8X
Raktáron
3 901 Ft
Egységár: 488 Ft/db
Részletek
Az CPS Prime sorozat fogköztisztító keféi természetes fogközökhöz készültek. A legszűkebb fog közötti résben is hatékonyan tisztítanak…segít megelőzni az ínygyulladás és a rossz lehelet kialakulását. Napi egyszeri használat ajánlott.

A piac legkiválóbb fogköztisztító keféi, magas minőséggel és tartóssággal. A CPS 06 Prime a legvékonyabb fogköztisztító kefe, ami a legkeskenyebb résekbe is befér. A klikk-rendszer segítségével higiénikusan a tartóba illeszthetők a kefefejek és méret szerint variálhatók. Minden kefefej kompatibilis a különböző tartónyelekkel. Különösen könnyen és hatékonyan harcol az oldalsó fogak szuvasodása, az ínygyulladás és a parodontitis ellen. A magas minőségnek köszönhetően a fogközök egyetlen tisztító mozdulattal is megtisztíthatók: egyszer be és ki.

Hosszú élettartamúak a Cural® orvosi fémből készült szabadalmaztatott orvosi drótnak köszönhetően
Minden fogközi résbe bejutnak, betöltik a fogak közötti rést
Használatuk egyszerű és nem sérti fel az ínyt
Vékony mégis erős vezető drótból készülnek
Hosszú és rugalmas szálaik vannak
A fogköztiszító kefe helyes használata:

Döntött szögben használd: Helyezd az CPS prime kefét a fogak közötti résbe úgy, hogy a kefe vége a fog tengelyéhez igazítsd, majd óvatosan igazítsd a fog tengelyéhez, a megfelelő behelyezési szög használatával.
Használd függőleges helyzetben: Anélkül, hogy a kefét mélyebbre nyomnád, a kefe nyelét helyezd a fogtengelyre merőlegesen.
Mozgasd befelé, majd kifelé: óvatosan nyomd be a kefét a résbe, majd újra húzd ki. Kész is! Az CPS prime minőségének köszönhetően napi egyetlen tisztító mozdulat elegendő.
Fontos: A fogköztiszító kefét soha ne használd olyan résnél, ahova csak erőszakkal fér be. A helytelen használat károsíthatja a fogínyt.
Adatok
Márka
Curaprox
Arukereso.hu Szállítási költség
1199