Ingyenes* kiszállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36203643130

Curaprox kids gyerek fogkrém, eper ízű 60ml
Curaprox kids gyerek fogkrém, eper ízű 60ml
2 404 Ft

Curaprox kids gyerek fogkrém, eper ízű 60ml


Kiszerelés
60ml
Raktáron
2 404 Ft
Egységár: 40 Ft/ml
Részletek
Édes eper: ez fogkrém a nyári desszertek ízét idézi és megbízható, hosszantartó védelmet biztosít a savas ételek és a fogszuvasodás ellen. 950 ppm fluorid tartalmával ideális kisgyerekek számára (kétéves kortól).

A gyerekek hamar rájönnek, hogy a fogmosás nem is egy rossz dolog: a friss, gyümölcsös íz minden kisgyereke napi fogmosását kellemes időtöltéssé varázsolja. Sőt, ha esetleg ellenkeznének a fogmosással szemben, az még a napon felejtett eperfagyinál is gyorsabban tovatűnik.

A fogkrém garantáltan nátrium-luaril-szulfát, triklozán és mikroműanyag mentes. A legtöbb fogkrém esetében az összetevők között csupa furcsa kifejezést találunk. Ennél a terméknél nem ez a helyzet. Mit is tartalmaz? Kizárólag jó összetevőket. Például fluoridot, ami erősíti a fogakat. A fogkrém 1,450 ppm fluorid tartalma hatéves kortól pont ideális a gyerekeknek. Enzimeket is tartalmaz, melyek támogatják a nyál természetes védekező funkcióját és így újra pótolhatja a fogzománc ásványianyag tartalmát. Szorbitot is tartalmaz, ez megakadályozz a fogkrém kiszáradását. Egy kis xilitet (vagyis nyírfa cukrot) is tartalmaz, ez véd a baktériumok ellen és erősíti a fogakat. Reméljük a gyerekek szívesen fognak fogat mosni ezzel a gyümölcsös élvezettel!

Moss fogat napi 2 alkalommal – a fogmosás után köpd ki a fogkrémet és ne nyeld le. 6 éves, illetve fiatalabb gyermekek esetében: Használj borsónyi mennyiséget és felügyeld a fogmosást, így csökkentve a termék lenyelését. Amennyiben a szervezetbe más forrásból kerül fluorid, fordulj fogorvoshoz vagy orvoshoz.


Adatok
Márka
Curaprox
Arukereso.hu Szállítási költség
1199