Ingyenes* kiszállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Curaprox kids gyerek fogkrém, görögdinnye ízű 60ml
Curaprox kids gyerek fogkrém, görögdinnye ízű 60ml
3 012 Ft

Curaprox kids gyerek fogkrém, görögdinnye ízű 60ml


Kiszerelés
60ml
Raktáron
3 012 Ft
Egységár: 50 Ft/ml
Részletek
Gyümölcsös görögdinnye: mint egy nyári medenceparti. De ez a fogkrém sokkal több ennél. A fogkrém fluorid tartalma a tejfogaknak megbízható, hosszantartó védelmet biztosít a savas ételek és fogszuvasodás ellen. 1,450 ppm fluorid tartalmával ez a fogkrém az idősebb gyerekeknek (hatévesnél idősebb) készült.

Még a legvagányabb gyerkőcök is hamar ráéreznek az egészséges fogak ízére: ez a fogkrém nem csak a fogakat védi és erősíti, hanem a fogínyt is, az édes, gyümölcsös íz miatt pedig garantált lesz a jókedv. Viszlát lepedék, viszlát baktériumok, köszönthetjük az egészséges fogakat és fogínyt – és mindez csupán pár percet vesz igénybe.

A fogkrém garantáltan nátrium-luaril-szulfát, triklozán és mikroműanyag mentes. A legtöbb fogkrém esetében az összetevők között csupa furcsa kifejezést találunk. Ennél a terméknél nem ez a helyzet. Mit is tartalmaz? Kizárólag jó összetevőket. Például fluoridot, ami erősíti a fogakat. A fogkrém 1,450 ppm fluorid tartalma hatéves kortól pont ideális a gyerekeknek. Enzimeket is tartalmaz, melyek támogatják a nyál természetes védekező funkcióját és így újra pótolhatja a fogzománc ásványianyag tartalmát. Szorbitot is tartalmaz, ez megakadályozz a fogkrém kiszáradását. Egy kis xilitet (vagyis nyírfa cukrot) is tartalmaz, ez véd a baktériumok ellen és erősíti a fogakat. Reméljük a gyerekek szívesen fognak fogat mosni ezzel a gyümölcsös élvezettel!

Moss fogat napi 2 alkalommal – a fogmosás után köpd ki a fogkrémet és ne nyeld le. 6 éves, illetve fiatalabb gyermekek esetében: Használj borsónyi mennyiséget és felügyeld a fogmosást, így csökkentve a termék lenyelését. Amennyiben a szervezetbe más forrásból kerül fluorid, fordulj fogorvoshoz vagy orvoshoz.
Adatok
Márka
Curaprox
Arukereso.hu Szállítási költség
1199