Ingyenes* kiszállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Curaprox mix start fogköztisztító kefe 5x
Curaprox mix start fogköztisztító kefe 5x
3 479 Ft

Curaprox mix start fogköztisztító kefe 5x


Kiszerelés
5x
Raktáron
3 479 Ft
Egységár: 696 Ft/db
Részletek
5 fogköztisztító kefe CPS 06-011 prime + 2 tok.

Talán a leggyengédebb fogköztiszító. CPS prime kefék a szűk fogközökhöz, a fogínygyulladás és rossz lehelet ellen. Csak erre van szükség, naponta egyszer. Kitölti a teret, hatékony és gyengéd: A Curaprox fogköztisztító kefék hatékonyan és sérülés okozása nélkül megtisztítja a fogak közötti kritikus helyeket: a fogíny vonalától az fogak találkozásánál található homorú kis mélyedésig. A fogak között még a legapróbb hézagokat is gond nélkül és a sérülés veszélye nélkül megtisztítja – a Cural®, ultravékony és extra erős sebészeti huzalnak köszönhetően, amellyel egyetlen tisztító mozdulat is hatékony: be és ki. És kész.

Ultrafinom sörték esernyő hatással
Szabadalmaztatott sebészeti huzal a legapróbb fogközi hézagokhoz
Hosszú élettartam
Minden nyélhez, kattintós megoldással
A fogköztiszító kefe helyes használata:

Döntött szögben használd: Helyezd az CPS prime kefét a fogak közötti résbe úgy, hogy a kefe vége a fog tengelyéhez igazítsd, majd óvatosan igazítsd a fog tengelyéhez, a megfelelő behelyezési szög használatával.
Használd függőleges helyzetben: Anélkül, hogy a kefét mélyebbre nyomnád, a kefe nyelét helyezd a fogtengelyre merőlegesen.
Mozgasd befelé, majd kifelé: óvatosan nyomd be a kefét a résbe, majd újra húzd ki. Kész is! Az CPS prime minőségének köszönhetően napi egyetlen tisztító mozdulat elegendő.
Fontos: A fogköztiszító kefét soha ne használd olyan résnél, ahova csak erőszakkal fér be. A helytelen használat károsíthatja a fogínyt.
Adatok
Márka
Curaprox
Arukereso.hu Szállítási költség
1199