Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

DERMEDIC Capilarte hajnöv. serkentő szett 300+150ml
DERMEDIC Capilarte hajnöv. serkentő szett 300+150ml
9 899 Ft

DERMEDIC Capilarte hajnöv. serkentő szett 300+150ml

DERMEDIC Capilarte hajnöv. serkentő szett 300+150ml
DERMEDIC Capilarte hajnöv. serkentő szett 300+150ml
A Capilarte hajnövekedést és újranövekedést serkentő kezelés, mely 1 db Hajnövekedést serkentő sampont és 1 db Hajnövekedést serkentő szérumot tartalmaz. Használata azok számára javasolt, akik különböző hátterű hajhullással küzdenek.
Kiszerelés
300+150ml
Raktáron
9 899 Ft
Részletek
Capilarte Hajnövekedést serkentő sampon 300 ml
A Capilarte sampon hajnövekedést és újranövekedést serkentő kezelés, melynek használata azok számára javasolt, akik különböző hátterű hajhullással küzdenek, ideértve a genetikai vagy hormonális okok miatt kialakult hajhullást is. Azok számára is javasolt, akik rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állnak, stressz vagy általános gyengeségnek köszönhetően átmeneti vagy tartós hajhullással állnak szembe vagy láthatóan elvékonyodó hajtípussal rendelkeznek. A speciális formula in vivo tesztekkel bizonyított hatása aktiválja és erősíti a hajhagymákat és serkenti a hajnövekedést. A sampon kíméletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat anélkül, hogy felborítaná a fejbőr fiziológiai egyensúlyát.

Használata:
Kis mennyiséget öntsön a tenyerébe, majd vigye fel egyenletesen az előzetesen megnedvesített fejbőrre. Gyengéden masszírozza meg fejbőrét valamennyi szennyeződés eltávolításához, a fejbőr megtisztításához. Hagyja a fejbőrön legalább 2 percig. Öblítse le alaposan, majd ismételje meg a folyamatot. Ha szembe kerülne, öblítse ki alaposan.

Capilarte Hajnövekedést serkentő szérum 150 ml
A bizonyított in vivo hatékonyságú speciális formula azok számára lett kifejlesztve, akik a különböző hátterű hajhullás időszakos vagy krónikus tüneteivel állnak szemben. Megakadályozza a túlzott hajhullást és serkenti a hajnövekedés, vastagodás folyamatát.
A formula gondosan válogatott aktív összetevőket tartalmaz, melyek a szérum háromirányú hatását biztosítják: 1. Gátolja a dihydrotestosterone (DHT) képződését, ez a hormon felelős a hajnövekedési fázis megrövidítéséért, a hajhagymák zsugorodásáért, ennek eredményeként pedig a hajhullásért. 2. Javítja a fejbőr mikrokeringését, mely a hajhagymáknak elegendő mennyiségű oxigént, vitaminokat és tápanyagokat biztosít. A hajhagymák jól táplálttá válnak, így biológiai aktivitásukat serkenti és meghosszabbítja. 3. Védi és regenerálja a hajhagyma sejteket és javítja vitalitásukat, felgyorsítva ezzel a hajgyökér növekedését. A szérum az új haj növekedését elősegíti, lelassítja az öregedési folyamatot és meghosszabbítja a növekedési fázist.

Használata:
Közvetlenül hajmosást követően kis mennyiségű szérumot oszlasson el a nedves vagy száraz fejbőrön. Gyengéden masszírozza a szérumot a fejbőrbe és hagyja felszívódni. Ne öblítse le. A szérum kifejezetten bőrön keresztüli alkalmazásra lett kifejlesztve. Amennyiben szembe kerülne, öblítse ki alaposan.
A legjobb eredmény elérése érdekében használja a sampon és szérum együttesét legalább 3 hónapon át (akár naponta is lehet, ha szükséges). A 3 hónapos kezelést követően 1 hónapos szünet javasolt. Ez idő alatt a hatás megőrzése érdekében a Capilarte Hajerősítő sampon használata javasolt, vagy zsíros fejbőr esetén a Capilarte Sebu-Balance sampon.
Csomagajánlatok