Ingyenes* kiszállítás 11 900 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36302041142

Eucerin Anti Pigment FF30 arckrém light színezett 50ml
Eucerin Anti Pigment FF30 arckrém light színezett 50ml
11 228 Ft

Eucerin Anti Pigment FF30 arckrém light színezett 50ml

Azonnali fedést nyújt és csökkenti a pigmentfoltokat. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók*.
*Rendszeres használat eseténKlinikailag tesztelt, hidratáló nappali arckrém UVA- és UVB-védelemmel. A thiamidol hatóanyag csökkenti a foltokat, az ásványi színpigmentek pedig természetes fedést nyújtanak a bőrnek. Minden bőrtípusra ajánlható.
Kiszerelés
50ml
Kiszerelés formátuma
Krém, kenõcs, gél
Raktáron
11 228 Ft
Részletek
Színezett nappali arckrém fényvédővel, az egyenletes bőrtónusért

A melanin egy természetes pigment, ami bőrünk színét adja. A bőrt érő napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés következményeként a melanintermelés megnőhet és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció sötét májfoltok (más néven öregségi foltok vagy napfoltok) formájában jelentkezik, melyek a bőr árnyalatát egyenetlenné teszik.

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 thiamidolt tartalmaz, egy hatékony, szabadalmaztatott összetevőt, mely a hiperpigmentáció eredendő okára hat és klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt, valamint rendszeres használat mellett megelőzi a sötét foltok újbóli kialakulását. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók és rendszeres használat esetén a javulás folyamatos.

Ez a színezett nappali arckrém széles spektrumú UVA- és UVB-szűrőkkel (FF 30) hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki. Az ásványi színpigmenteknek köszönhetően a light árnyalatú fedés egyenletes megjelenésűvé teszi a bőrt.

A termékek színének kifejlesztése során az Eucerin kiemelkedően fontos segítséget kapott Marianna Mukuchyan sminkmestertől. Ő alkotta meg a két árnyalatot, melyek tökéletesen harmonizálnak a természetes bőrtónusokkal, így egyenletes, természetes arcszínt biztosítanak, mely ragyogó, és úgy hat, mintha nem is lenne smink az arcon.
Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

 Főbb eredmények

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás (PiU) volt, melyet 80 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek1. Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be a termék négy heti rendszeres használata után:
                   4 hét után


Azonnal egyenletessé teszi a bőrömet
 96%


Egyenletesebb bőrt biztosít

 99%


Egységes megjelenést ad

 96%


Súlytalan, visszafogott fedést nyújt

 93%


A bőröm simábbnak tűnik         

 96%


Hatékonyan védi a bőrt a naptól     

 95%


Ragyogóbbá teszi a bőröm             

 96% 

1 Beiersdorf AG, PiU, Olaszország, 2021 március–április


 

Tulajdonságok


30-as fényvédő faktor
Széles spektrumú UVA- és UVB-védelem
Színezett fedés
Gyorsan beszívódik