Ingyenes* kiszállítás 11 900 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36302041142

Eucerin Anti Pigment szérum bõrtökéletesítõ 30ml
Eucerin Anti Pigment szérum bõrtökéletesítõ 30ml
10 499 Ft

Eucerin Anti Pigment szérum bõrtökéletesítõ 30ml

Tegye még ragyogóbbá bőrét – az első eredmények már két héten belül láthatók

Klinikailag tesztelt, ultrakönnyű bőrtökéletesítő szérum, mely thiamidol tartalmának köszönhetően csökkenti a pigmentfoltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket. Az ultra könnyű textúrájú szérum gyorsan beszívódik és üde, egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít. Minden bőrtípusra ajánlható.
Kiszerelés
30ml
Kiszerelés formátuma
Krém, kenõcs, gél
Raktáron
10 499 Ft
Részletek
Több ragyogás és kevesebb pigmentáció

A melanin egy természetes pigment, ami bőrünk színét adja. A bőrt érő napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés következményeként a melanintermelés megnőhet és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció sötét májfoltok (más néven öregségi foltok vagy napfoltok) formájában jelentkezik, melyek a bőr árnyalatát egyenetlenné teszik.

Az Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum olyan erőteljes hatóanyagok kombinációját tartalmazza, melyek más-más módon segítenek, hogy a bőr ragyogó legyen, és a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkentik az elszíneződést:


 Az Eucerin szabadalma alatt levő Thiamidol  egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, mely a hiperpigmentáció eredendő okára hat és klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt, valamint rendszeres használat mellett megelőzi a sötét foltok újbóli kialakulását.
A hialuronsav bőrünk egyik leghatékonyabb hidratáló anyaga, mely segít a nedvesség megkötésében és megtartásában. A glicerin szintén egy hidratálásért felelős hatóanyag, amely segít a megkötni és megtartani a vizet, és ezzel hosszan tartó hidratálást és ápolást nyújt a bőrnek. Ezek az összetevők együtt biztosítják a bőrnek azt a hidratációt és nedvességet, amelyre szüksége van ahhoz, hogy gyönyörű és ragyogó lehessen. 
Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.
Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 120 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével2. Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be a termék négyheti rendszeres használata után:

 

  4 hét után
Nagyobb mértékben javítja bőröm ragyogását, mint bármilyen termék, amit eddig próbáltam 

87%


Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat 

96%


Egyenletesebbé teszi az arcszínemet

98%


Kiegyenlíti a bőr felületének egyenetlenségeit

97%


Csökkenti a bőr fakóságát

96%


Finomítja a pórusokat

98%


Nem ragacsos

98%


Tökéletesen beilleszthető a bőrápolási rutinomba

99%


A terméknek köszönhetően jól érzem magam a bőrömben

99% 

1 Klinikai kutatás, a pigmentfoltok intenzitását jelző pontszám javulása saját értékelés alapján, 38 résztvevővel, 12 héten át tartó, napi kétszeri használattal. A szövegben nincs 1-es hivatkozás, mindjárt a 2-essel kezdődik
2 Beiersdorf AG, PiU, Thaiföld, 2021 március–áprilisTulajdonságok


nagyon gyorsan beszívódik
nem ragacsos
nem zsíros
ultrakönnyű textúrájú
minden bőrápolási rutinba beilleszthető