Ingyenes* kiszállítás 11 900 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36302041142

Eucerin Hyal-Filler krém éjszakai öko utántöltõ 50ml
Eucerin Hyal-Filler krém éjszakai öko utántöltõ 50ml
8 523 Ft

Eucerin Hyal-Filler krém éjszakai öko utántöltõ 50ml

Öregedésgátló éjszakai arckrém öko-utántöltő

1 Feltölti a ráncokat
2 Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését
3 Védi a bőr saját hialuronsav szintjét

 
Még a legmélyebb ráncokat is feltöltheti a láthatóan simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért. Ez az öko-utántöltő az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet tartalmazza, és bármelyik Eucerin arckrém tégelyébe behelyezhető. Az utántöltők használatával évente körülbelül 16 tonna műanyag takarítható meg*.

*Az éves megtakarítás alapja a nemzetközileg várható 1 éves fogyasztás becsült értéke
Kiszerelés
50ml
Kiszerelés formátuma
Krém, kenõcs, gél
Raktáron
8 523 Ft
Részletek
Öregedésgátló éjszakai arckrém minden bőrtípusra

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém utántöltő csomagolása 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a hagyományos Hyaluron-Filler arckrém tégelyéhez képest. Az utántöltő használatával csökkentheti  a felhasznált műanyag mennyiségét és ezáltal hozzájárulhat egy fenntarthatóbb és környezettudatosabb szépségápoláshoz. Az öko- utántöltő az összes Eucerin arckrém tégelyével kompatibilis.

Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelése csökken, aminek következtében bőrünk ráncosodni kezd és öregebbnek tűnik
Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém száraz bőrre utántöltő 3x hatású formulája szembeszáll ezzel a folyamattal:

1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratálja az arcbőrt és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin-szaponin akár 256%-kal is fokozhatja a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét. 

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém az öregedés első jelei ellen hat. Észrevehetően feltölti a finom redőket, sőt még a mély ráncokat is, és a bőrt fiatalosabb megjelenésűvé teszi, miközben segíti a bőr regenerálódását.

Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti még a mély ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a 40-szer kisebb, alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahol a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin-szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az enoxolon gátolja a bőrben termelődött hialuronsav lebomlását, a dexpanthenol pedig segíti a bőr éjszakai regenerálódását.
1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati (PiU) vizsgálatot végeztek 360 (35 és 55 év közötti) nő részvételével. A következő eredmények születtek kétheti termékhasználat után:

 


 A finom ráncok és redők láthatóan csökkentek86%

Megelőzi az új ráncok és redők kialakulását93%

Segíti a bőr éjszakai regenerálódását 88%

Intenzív ápoló hatása van 99%

2 Beiersdorf AG, PiU Thaiföld, 2021. január