Ingyenes* kiszállítás 11 900 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36302041142

Eucerin Sun Oil Control F50+ krgél.szín.Medium 50ml
Eucerin Sun Oil Control F50+ krgél.szín.Medium 50ml
4 351 Ft

Eucerin Sun Oil Control F50+ krgél.szín.Medium 50ml

Ideális zsíros, aknéra hajlamos bőrre

Az Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra FF50+ a Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia, valamint a HEVIS-fény elleni védelem segítségével nagyon magas szintű UV-védelemmel óvja a zsíros, aknéra hajlamos bőrt a napfény káros hatásaitól. 12 órán át védi a bőrt a zsírosodás és a csillogás ellen, emellett 2 választható árnyalatban, színpigmentekkel teszi egyenletessé és egységes tónusúvá az arcbőrt.
Kiszerelés
50ml
Kiszerelés formátuma
Krém, kenõcs, gél
Raktáron
4 351 Ft
Részletek
Fényvédő az arc számára, zsíros és aknéra hajlamos bőrre

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra FF50+ mindennapos használatra szánt, színezett fényvédő arckrém zsíros és aknéra hajlamos bőrre. Az Eucerin  innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A napozókrém fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.
A light vagy medium árnyalatban választható termékek színpigmentjei egyenletessé és egységessé teszik a bőrtónust. A faggyútermelést szabályozó Oil Control Technológia az L-karnitin és a nagy elnyelőképességű mikrorészecskék jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó, akár 12 órás matt hatást biztosít.

Az Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra FF50+ illatanyagmentes, textúrája ultrakönnyű és nem zsíros. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják nagyon jó tolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny és zsíros, aknéra hajlamos bőrön.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 80, zsírosodásra és/vagy aknéra hajlamos bőrű nő részvételével1. A résztvevők a következő eredményekről számoltak be a termék kétheti, rendszeres használata után:

 4 hét után

Ultrakönnyű a textúrája99%

Hosszan tartóan száraz tapintásúvá teszi a bőr98%

Egységessé teszi a bőrtónust98%

Másodperceken belül beszívódik96%

Akár 12 órán át gátolja a bőr csillogását90%

1 Fogyasztói teszt 82 zsírosodásra és/vagy aknéra hajlamos bőrű önkéntes részvételével, 2 hétig tartó, napi kétszeri használattalTulajdonságok

 


12 órán át tartó zsírosodás és csillogás elleni, mattító hatás
A színpigmentek kettős hatást fejtenek ki:
Azonnal elfedik a pattanásokat és a bőrhibákat
További védelmet nyújtanak a HEVIS-fény okozta oxidatív stressz ellen
Ultrakönnyű, nem zsíros, nem ragacsos textúra
Nem mitesszerképző
Gyors beszívódás
Illatanyagmentes