Ingyenes* kiszállítás 11 900 Ft feletti vásárlás esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36302041142

Eucerin Sun Pigment Control F50+ kr. arc medium 50ml
Eucerin Sun Pigment Control F50+ kr. arc medium 50ml
5 099 Ft

Eucerin Sun Pigment Control F50+ kr. arc medium 50ml

Minden bőrtípusra használható, kiváló minőségű fényvédő arckrém, mely véd a nap okozta hiperpigmentáció ellen.

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiát alkalmazó Napvédő Innovációja egyesíti a nagyon magas szintű védelmet nyújtó UVA- és UVB-szűrőket, valamint a Licochalcone A-t, mely semlegesíti az UV-sugárzás és a nagy energiájú látható fény hatására létrejött szabadgyököket.

Hatékonyan halványítja a sötét foltokat és segít megelőzni újbóli kialakulásukat. A színpigmentek kettős hatást fejtenek ki: azonnal egyenletessé teszik az arcszínt és további védelmet nyújtanak a HEVIS fény által előidézett pigmentáció ellen.
Kiszerelés
50ml
Kiszerelés formátuma
Krém, kenõcs, gél
Raktáron
5 099 Ft
Részletek
Fényvédő arcra, mely színpigmentekkel véd a napfoltok ellen

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára. A napfény fokozza a melanintermelést, és ez hiperpigmentációhoz, például napfoltok kialakulásához vezethet.

Az Eucerin Sun Pigment Control Színezett napozó fluid arcra medium FF50+  olyan, mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket¹ és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A pigmentcsökkentő napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A termékben lévő színpigmentek halványan színezik a bőrt  és kettős hatásúak:

• Azonnal elfedik a bőrhibákat és egyenletesebbé, egységesebbé teszik a bőrtónust
• További védelmet nyújtanak a HEVIS fény által előidézett hiperpigmentáció ellen

A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat. Rendszeres használat esetén idővel láthatóan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.
Az Eucerin Sun Pigment Control Színezett napozó fluid arcra medium FF50+  kellemes, könnyű textúrája gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják kiváló tolerabilitását, még érzékeny bőrön is.

(1) Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék kiváló hatékonyságát és tolerabilitását, érzékeny, zsíros és aknéra hajlamos bőrön.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) tesztet végeztek 86 nő részvételével; a válaszadóknak azt kellett megjelölniük, egyetértenek-e a termékre vonatkozó állításokkal1. A következő eredmények születtek. 


Egyetértett


Hatékonyan megelőzi és csökkenti a napfény okozta hiperpigmentációt
94%


Azonnal egyenletessé teszi a bőr árnyalatát
94%


Hatékonyan és azonnal elfedi a pattanásokat és a bőrhibákat
91%


Hosszan tartó matt fedést biztosít
91%


Könnyű a formulája
99% 

1 Megállapításokkal való egyetértést vizsgáló fogyasztói teszt, 86 önkéntes részvételével

Tulajdonságok


Hatékonyan megelőzi és csökkenti a napfény okozta hiperpigmentációt 
Színpigmenteket tartalmaz az egyenletes és egységes bőrárnyalat érdekében 
Kiváló fedést biztosít  
Könnyű, nem zsíros, nem ragacsos formula 
Nagyon jó bőrtolerabilitás a szemkörnyék területén 
Minden bőrtípusra használható 
Illatosított