Ingyenes* kiszállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Foresto nyakörv 8 kg feletti kutyának a.u.v.
Foresto nyakörv 8 kg feletti kutyának a.u.v.
12 596 Ft

Foresto nyakörv 8 kg feletti kutyának a.u.v.


Raktáron
12 596 Ft
Egységár: 12 596 Ft/db
Részletek
A Bayer Foresto® kullancs és bolhanyakörv – repellens, vagyis az érintkezés során fejti ki a hatását, így az élősködőnek nem kell előbb megcsípnie a kedvencedet ahhoz, hogy a hatóanyag elpusztítsa. Ez csökkenti az élősködők által terjesztett betegségek kockázatát is.

Ez az újgenerációs bolha és kullancsnyakörv szagtalan és vízálló, hatását 48 órán belül kifejti, és biztonságosan alkalmazható kutyáknál 7 hetes, vagy annál idősebb kölyök, valamint felnőtt kutyákon, illetve macskákon 10 hetes kortól. Bolhafertőzés (Ctenocephalides felis, C. canis) esetén és megelőzésre 7-8 hónapon keresztül.

A Foresto® kullancs és bolhanyakörv, olyan technológiával készül, ami lehetővé teszi két hatóanyag (imidakloprid és flumethrin) folyamatos és egyenletes felszabadulását. Ezek az alacsony dózisok a kutya bőrébe és szőrzetébe jutva a teljes testfelületen védelmet alakítanak ki és megelőzik azt, hogy az élősködőknek meg kelljen megcsípnie az állatot, hiszen még a csípés előtt el riasztja őket.

A két aktív hatóanyagoról : imidaklopridot, ami elpusztítja a kifejlett bolhákat, bolhalárvákat és tetveket, valamint flumethrint, ami távol tartja és elpusztítja a kifejlett-, lárva- és nimfaállapotú kullancsokat. Laboratóriumi vizsgálatok szerint a két hatóanyag kombinációja együttesen jobb eredményt mutat, mintha külön külön vennénk a két összetevő hatékonyságát.

A készítmény közvetett védelmet ad a Rhipicephalus sanguineus kullancs által terjesztett Babesia canis vogeli és Ehrlichia canis kórokozók ellen, így csökkenti a kutya babéziózis és ehrlichiózis kialakulásának kockázatát akár 7 hónapig.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási költség
ingyenes*