Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

LXR Junior Neuro Vital Komplex kapszula 60x
LXR Junior Neuro Vital Komplex kapszula 60x
4 199 Ft 
3 863 Ft
8

LXR Junior Neuro Vital Komplex kapszula 60x

A készítmény az idegrendszer optimális fejlődéséhez és működéséhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, valamint az ingerületátvitelt támogató anyagokat, lecitint és egyedi módon, por formában jelen lévő omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA) tartalmaz. Mivel az omega-3 zsírsavak erős, kellemetlen ízhatása nem fedhető el gyógyszertechnológiailag, ezért ezt a készítményünket kapszula formulában forgalmazzuk.
Kiszerelés
60x
Kiszerelés formátuma
Pezsgőgranulátum, vízben oldódó por tasakban
Raktáron
4 199 Ft 
3 863 Ft
Egységár: 64 Ft/db
Kezdete: 2024.07.19   Vége: 2024.07.21
Kedvezmény 8
Megtakarítás 336 Ft
Részletek
Az idegrendszer működésének és a normál pszichológiai funkció fenntartásának általános támogatásán túl a készítmény gyakori felhasználási területét képezi a tanulási folyamatok támogatását, vagy éppen az iskolai leterheltség okozta kimerültség ellensúlyozását célzó étrendi kiegészítés.
Különböző – például táplálkozási hiány vagy egyéb eredetű – viselkedési zavarok orvosi felügyelet alatt álló terápiájának kiegészítésében fontos szerepe lehet az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi és egyéb anyagok, pl. omega-3 zsírsavak pótlásának. Az étrendi kiegészítést szolgáló készítmény ezirányú célzott felhasználása esetén kérjük, konzultáljon a kezelőorvossal, illetve cégünk gyógyszerészeivel!
Adatok
Márka
LXR
Arukereso.hu Szállítási költség
ingyenes*
Csomagajánlatok