Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Lactogen Junior 3 tejalapú italpor 12hótól 500g
Lactogen Junior 3 tejalapú italpor 12hótól 500g
3 793 Ft

Lactogen Junior 3 tejalapú italpor 12hótól 500g

A Lactogen 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer kalciumot és D-vitamint tartalmaz, a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.
A vas és a jód elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését.
Az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a C-vitamin fontos szerepet játszik a vas felszívódásában.
Kiszerelés
500g
Raktáron
3 793 Ft
Egységár: 7,59 Ft/g
Részletek
A Lactogen 3 Junior Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer a 12. hónaptól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A Lactogen® Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazhatósága, beleértve a 12. hónaptól való eltérést, csak független, orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára hozható meg, a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A Lactogen 3 Junior helytelen, a használati utasítástól, vagy az orvos előírásától eltérő alkalmazása a csecsemő megbetegedését okozhatja.

A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnődet!
Csomagajánlatok