Ingyenes* kiszállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén csomagpontra

Telefonon rendelne vagy kérdése van?

Hívjon minket! +36203643130

Normoxil mio-inozitol+szelén tabletta 30x
Normoxil mio-inozitol+szelén tabletta 30x
5 829 Ft

Normoxil mio-inozitol+szelén tabletta 30x

Normoxil étrend kiegészítő tabletta 30x

A NORMOXIL™ egy étrend-kiegészítő, amely mio-inozitot és szelént tartalmaz. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez.
Kiszerelés
30x
Kiszerelés formátuma
Tabletta, filmtabletta, drazsé
Raktáron
5 829 Ft
Egységár: 194 Ft/db
Részletek
Mi a mio-inozit?
Az inozit kilenc különböző izomer formában található meg a természetben, azonban az élelmiszerekben és az állati szövetekben fordul elő leggyakrabban. Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban. Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő, ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudo-vitaminként állítják be, ez a B8-vitamin. Fiziológiás szempontból a legfontosabb izomer a mio-inozit, amely a NORMOXIL™ tablettában is használt forma.

Mi a szelén?
A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A testünkben található szelén szinte teljes egésze a szelenoproteinként ismert enzimekbe épül be. A glutation-peroxidáz (GPx), a tioredoxin-reduktáz (TRs) és a három dejodáz (D1, D2 és D3) a pajzsmirigy-működés szempontjából különösen fontos szelenoproteinek.

Mikor ajánlatos a NORMOXIL™ bevitele?
A NORMOXIL™ mio-inozitot és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy ha nagyobb
mennyiségben van rájuk szükség. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási költség
1199
Csomagajánlatok